Miquel Bononat, regidor del BLOC a Tavernes, considera molt greu que es regalen diners a la Generalitat quan s’han augmentat els impostos als veïns. El Bloc de Tavernes acusa el govern municipal del PP de regalar 5,13 milions d’euros procedents del Patrimoni Municipal del Sòl (PMS). El Bloc considera que és un malbaratament inconcebible i desafortunat la cessió gratuïta de terrenys urbans a la Generalitat perquè construesca la mal denominada ronda de Tavernes. El Bloc afirma que la cessió gratuïta de terrenys urbans que són de propietat municipal a fi de facilitar a la Generalitat la construcció d’eixa mal anomenada ronda, suposa la pèrdua de 5,13 milions d’euros per a la Hisenda Municipal. El Bloc recorda que els 5,13 milions són el valor de taxació dels terrenys, segons es desprén del projecte de 9 milions de la Generalitat, i dels quals el 57% els paga Tavernes amb cessió de terrenys. El portaveu del Bloc Miquel Bononad considera que l’actuació del PP és, com a mínim, incomprensible perquè quan construeix una ronda l’Administració, bé siga estatal o autonòmica, paga les expropiacions de terrenys i l’execució de les obres perquè en realitat eixes vies són carreteres i això ha ocorregut a Sollana o en les recents desviacions de poblacions de la Safor.

El regidor Bononad afirma que “si els terrenys de propietat municipal són per a la comarcal CV-50, la Generalitat ha de pagar a l’Ajuntament el seu valor expropiatori. El que fa el PP és regalar 5,13 milions, un fet molt greu quan les arques municipals estan exhaustes i quan ells augmenten els impostos als vallers de forma imparable.

El Bloc considera que el PP de Tavernes, fa un acte a favor del govern valencià del seu propi partit, amb la renúncia a cobrar 5,13 milions d’euros, una quantitat que solucionen molts dels problemes i mancances que es tenen a Tavernes i sense recórrer a mes pressió fiscal en impostos i taxes. El Bloc de Tavernes està a favor d’una via perimetral pel sud del nucli urbà , però no que aquesta via siga un tram de la Comarcal CV-50 perquè els problemes de la carretera al seu pas per Tavernes, es traslladen a la zona sud de la ciutat. El Bloc recorda que un carrer de 7 metres d’amplada no pot ser la ronda de circumval·lació que necessita Tavernes ni pot servir a aqueix fi. El PP hauria d’explicar als veïns quantes rondes s’han construït amb les males condicions que es vol per a la de Tavernes.