L’assemblea del partit valora la negociació amb el PSOE, que no ha fructificat.

El Bloc ha estat molt responsable davant el pacte que ens demanà la direcció del PSOE i que el col·lectiu local socialista ha rebutjat. Els nacionalistes ens sacrificàvem políticament amb l’únic objectiu i interés de beneficiar Tavernes”. Així s’expressa Miquel Bononad, candidat nacionalista a l’alcaldia de Tavernes, en valorar el fet que ambdós partits concorreran en solitari.
L’assemblea del Bloc es va reunir la nit del dijous i valorava la situació política vallera després de la decisió dels socialistes d’anar en solitari a les pròximes eleccions municipals.

Bononad remarcava que “en un procés que no hem promogut , el Bloc ha actuat amb responsabilitat i pensant sempre en Tavernes”.

Aquest sacrifici buscava la defensa dels interessos generals de la ciutat. Han de canviar les polítiques després de vuit anys de govern del PP on només han primat els interessos de fora i personals, no mai els de Tavernes” indicava el líder nacionalista.

Bononad assenyalava que el Bloc volia una coalició no només en clau de buscar guanyar el representant en la Diputació de València, sino de Tavernes, i en una reunió amb Antoni Such, que va tindre lloc a Cullera exigiren un “pacte per Tavernes”, de manera que si el PSOE guanyava la Diputació i la Generalitat es traduïra en inversions per a la ciutat “després de vuit anys sense que el PP haja executat res del que va prometre”.

Un dels temes que va posar el Bloc sobre la taula va ser la necessitat de soterrar el tram aeri de l’alta tensió, cosa que el dirigent socialista va veure factible després de les eleccions si es donava el canvi polític esperat, així com altra ronda de circumval·lació.

EMV, 14 d’abril 2007