L’Avinguda de Malta és el lloc escollit dels joves per a celebrar el seu “botelló” de cap de setmana. Malgrat la prohibició legal de consumir alcohol en la via pública i la vigilància que s’havia de dur a cap perquè la normativa es complira, rara és la matinada de cap de setmana que grups de joves no fan del final de l’Avinguda de Malta i les rodalies, cas del pont sobre el Vaca, el lloc de les festes particulars.
La disbauxa sol continuar fins ben entrada la matinada, amb els crits i sorolls que molesten moltes vegades als veïns. A l’endemà, els efectes de la festa nocturna són ben evidents: botelles per terra, vidres escampats, gots de mig litre de plàstic per terra i algunes vegades restes fisiològiques producte de la festa. I com no, alguna que altra paperera trencada, arbres mig arrancats.
La situació no és nova ni ve de fa uns dies. Els veïns s’han queixat moltes vegades de les d’actuacions nocturnes de joves, algunes de les quals han estat dirigides contra les casetes d’obra, que han vist cristalls i portes trencades per entrar dins.
La situació ha arribat diverses ocasions al ple municipal. Els nostres regidors han denunciat la situació i han preguntat per les solucions. La resposta del PP ha estat fer promeses, mirar cap a un altre costat i no fer res.