Salvem l’Art de la Valldigna

El divendres 23 de maig es farà una taula redona sobre “Passat, present i futur del Monestir de Valldigna” a les 19:30 al Monestir.

Arxivat en: General

Comentaris

 1. Carlos V diu:

  Els Blogs de La Safor

  Aquesta pàgina pretén (de forma modesta i totalment artesanal) ser el punt d’encontre del panorama blogger de la comarca de La Safor. Un punt on poder trobar d’una forma més fàcil aquestes pàgines tan interessants i que esperem que tots ens ajudeu amb el vostre granet de sorra a ferla més gran i activa.
  L’idea va nàixer de una xarrada a càrrec d’Enric Morera i el nostre alcalde Orengo al Casal Jaume I sobre els blogs i la política. Això em va fer pensar que fea falta coordinar aquest nou món emergent i que tant de moda s’ha posat en els últims anys.
  Esperem que no siga una moda que pasa pronte. Així mateixa, a l’hora d’elegir un link per aquest blog, no s’ha pogut utilitzar ni es mots de “gandia”, “la safor” o “safor” a seques perque algú els va registrar ja fa anys (i abandonats est`n per desgràcia)
  Així que bo, espere la vostra ajuda i colaboracions aportant nous links de gent saforenca, encara que aquestos estigen a altres parts del pís o fins i tot a l’estranger. Publique-los ja siga mitjançant comentaris o envieu un correu
  charlifuster@hotmail.com
  http://www.elsblogsdelasafor.blogspot.com

  Agrairem que posareu el link d’aquest blog entre els teus contactes per aixi donarli més publicitat i un millor funcionament. Moltes gràcies!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *