El Bloc de Tavernes proposa la creació d’un Consell de la Joventut

El Bloc de Tavernes va sol·licitar en el ple ordinari del 19 de gener la creació del Consell de la Joventut, òrgan on han d’estar representades totes les associacions de joves de Tavernes.
El Bloc Jove de Tavernes, a través del seu regidor, va demanar a l’alcalde i al regidor de joventut que estudien la posada en marxa d’aquest organisme municipal; el Govern Municipal afirmà que acceptava ceptava la proposta dels nacionalistes i que convocaria el Consell de la Joventut.
Considerem que “la creació del Consell de la Joventut serà molt ben rebuda pels joves de Tavernes. No hem d’oblidar que són molts els pobles que ja gaudeixen d’aquests consells amb una gran acceptació” manifestava el regidor Jordi Joan.
El Bloc celebra que els joves de Tavernes ja puguen gaudir dels serveis del Punt d’Encontre Jove, recentment inaugurat. A pesar d’això, Jordi Joan indicava que “una vegada disposem del lloc, tant Tavernes com els seus joves hem de ser més ambiciosos i crear el Consell de la Joventut, que ha de ser l’òrgan màxim de representació dels joves en la vida de la ciutat i que ha d’aspirar a funcionar amb autonomia“.
El regidor del Bloc, que forma part del BLOC JOVE de la Safor-Valldigna, assenyalava també que un dels reptes actual és motivar els joves perquè participen plenament en les activitats organitzades en el Punt d’Encontre Jove. Els nacionalistes considerem que han de programar-se activitats de tot tipus – lúdiques i excursions, competicions esportives,activitats culturals, audicions musicals, accions de voluntariat…- per tal que siguen atractives i engrescadores per als joves vallers.
Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *