El Bloc va votar no a l’adhesió a la Central de Compres de la Diputació Provincial de València per estar en total contradicció amb el Conveni que l’ajuntament acaba de ratificar amb la Cambra de Comerç i que té com a objecte “cooperar en el foment d’iniciatives empresarials en Tavernes”.

El Bloc entén que estem invertint 50.000 euros en un projecte de l’Antena Local per al recolzament i iniciatives empresarials en la petita i mitjana empresa de Tavernes i per un altre costat, amb l’adhesió a la Central de Compres de la Diputació, s’està obrint les portes a que part dels subministraments i serveis que precisa l’Ajuntament es contracten directament a través de la Diputació.

L’experiència ens diu que, amb el pas del temps, finalment ens acostumem a fer les compres grans i importants en els grans magatzems (que en aquest cas seria la Central de Compres de la Diputació) i deixem la petita i mitjana empresa per a les faltes.

Per tant, el Bloc aposta per recolzar a la petita i mitjana empresa de Tavernes com a un dels pilars fonamentals en l’economia local i per això va votar en contra.

Fins i tot i des de la mateixa perspectiva es podria dir que l’adhesió a la Central de Compres de la Diputació entraria també en contradicció amb el “Pacte territorial per l’ocupació de la comarca de la Safor” AL QUE ENS HEM ADHERIT AMB amb una inversió de al voltant de 35.000 euros.