El col·lectiu de Compromís-Bloc vol manifestar la seua alegria perquè el govern municipal ha aconseguit tres objectius que, per la seua importància, els qualifiquem com a objectius de legislatura, i són una mostra d’una bon govern públic i de defensa de l’interés general de Tavernes.

Heretàrem un Ajuntament en fallida tècnica, amb un dèficit en la tresoreria de 4,5 milions d’euros. Ara, després de dos anys i mig de gestió responsable i de no gastar el que no tenim, l’Ajuntament té un superàvit de 1,5 milions. Hem aconseguit una rebaixa dels valors cadastrals. Això, juntament amb la baixada del tipus impositiu que aplica l’Ajuntament als rebuts de la contribució, farà que els veïns de Tavernes enguany paguen menys contribució i menys en altres impostos com, per exemple, les plusvàlues. L’Ajuntament deixarà de recaptar 1,2 milions d’euros, però estos diners es quedaran en la butxaca de les famílies. També hem aconseguit donar resposta al greu problema de l’aparcament del passeig del País Valencià. En un principi, l’Ajuntament havia de pagar 2,4 milions d’euros més interessos, però hem aconseguit un quitament i al final pagarem 1,7 milions d’euros. L’Ajuntament paga el pàrquing no per gust, sinó obligat per llei.

Ara és el moment de fer ciutat i escoltar les propostes de tots els ciutadans per a invertir el superàvit en el nostre poble. No ho tindrem fàcil perquè el govern central pretén que destinem els diners del superàvit a pagar als bancs. Nosaltres trobem just invertir els diners de Tavernes a Tavernes i no en els bancs.

Ja tenim les falles damunt. Aprofitem este espai per a desitjar-vos que gaudiu amb molta intensitat. Amb la col·laboració de l’Ajuntament, la Federació de Falles i les sis comissions falleres han preparat molts actes i serà molt positiu per a Tavernes que l’assistència siga massiva. Participeu-hi!