Volem donar-vos les gràcies a tots i totes per la vostra participació en el procés de primàries de Compromís a Tavernes de la Valldigna. Hem estat el poble amb més participació de tota la comarca amb 194 persones en total, una participació online de 56 persones i 138 votaren presencialment.

Feia molt de goig veure la seu plena. En tota la vesprada del passat divendres 21, no va parar d’acudir gent a la seu per exercir el seu dret a vot. Cares conegudes i cares noves que fan pensar en un futur molt esperançador per al nostres col·lectiu.

El resultat final a la nostra taula electoral va ser el següent:

Jordi Sebastià: 87,11 %

Isabel Martín: 4,12 %

Enric Bataller: 4,12 %

Pedro Sánchez: 2,58 %

Julià Álvaro: 2,06 %

En la resta de la llista les primeres 5 persones amb més puntuació foren les següents:

Mónica Alvaro – Joana Pascual – Albert Furió –Isabel Martin – Pedro Sanchez

En tot el País Valencià, amb un cens de 11770 persones inscrites, la participació online va ser de 4535 vots i la presencial de 2898, per tant el resultat total va ser de 7433, un 63,15% de participació.

Com va passar a Tavernes, Jordi Sebastià va ser el candidat més votat, amb 3990 vots, un 53,6% dels vots. Per tant ha quedat proclamat Jordi Sebastià com a cap de llista de Compromís a les eleccions europees de maig.

Tornem a agrair-vos la vostra participació. Moltes gràcies a tots. Amb vosaltres farem una Europa més valenciana.