L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, s’ha reunit amb la diputada provincial de Turisme, la suecana Pilar Moncho, i el diputat de Cooperació Municipal, Emili Altur., ambdos de Compromís, per parlar de diversos projectes interessant per a la nostra ciutat. L’alcalde anava acompanyat del regidor de Turisme, Josep Llácer.

Els treballs efectuats per l’Escola Taller en zones medioambientals i de indubtable valor turístic del nostre terme han determinat la denominada “Ruta de los Sentidos” i és voluntat del govern de Compromís d’impulsar la coneixença i les visites als diversos paratges i medis implicats, per a la qual cosa busca ajut i col·laboració de la Diputació.

El jaciment de Bolomor com a destinació turística és un altre valor a fomentar dins de la campanya de potenciació i divulgació que du a cap el govern de Compromís de Tavernes des de fa uns anys. No oblidem que la Diputació de València és una de les institucions valencianes implicades en les excavacions, d’ací la necessitat de col·laborar-hi plegats en la seua difusió.

L’alcalde Jordi Joan ha manifestat que ha exposat “alguns dels nostres projectes en matèria turística i també altres projectes estratègics importants per a Tavernes on voldríem que la Diputació s’implicara. Visitarem tantes voltes com calga la Diputació, les conselleries i els ministeris per a reivindicar els interessos de la nostra ciutat.” Ambdós diputats s’han mostrat receptius i interessats pels projectes que se’ls han presentat i s’han compromés a estudiar i valorar les propostes.