El nostre alcalde i company, Sergi Gonzàlez Frasquet, ha anunciat, esta vesprada, davant l’assemblea de Compromís per Tavernes de la Valldigna la renúncia a encapçalar la llista de Compromís per Tavernes de la Valldigna a les eleccions municipals de 2023. Segons les paraules del nostre Alcalde, es tracta d’una decisió presa, absolutament, per motius personals ‘ molt meditada, difícil de prendre i dolorosa. Però, a partir de 2023, he decidit prioritzar aspectes de la meua vida personal del tot incompatibles amb la dedicació que requerix un càrrec com el de l’alcaldia

​Tot i la renúncia a encapçalar la pròxima llista de Compromís a les eleccions municipals de 2023, Sergi Gonzàlez continuarà actiu dintre de l’espai polític de Compromís i de Tavernes ja que formarà part de la llista i, a partir de hui, de l’executiva de Compromís per Tavernes de la Valldigna. ‘ Li estic agraït de per vida a este grup humà, l’oportunitat que m’oferiren per tal de poder ser alcalde del meu poble. El menys que puc fer per vosaltres és deixar-me la pell, cada dia, pel nostre col·lectiu’.

​Des del col·lectiu de Compromís de Tavernes de la Valldigna, com així ho hem manifestat a l’assemblea, sols tenim paraules sinceres d’agraïment a la bona gestió de Sergi Gonzàlez al front del Consistori, feina que continuarà desenvolupant, i nosaltres recolzant, fins al final de la legislatura.

​Per d’altra banda, coneguda la notícia, l’assemblea de Compromís per Tavernes de la Valldigna ha decidit, per unanimitat, que la candidatura de Compromís per Tavernes de la Valldigna per a les eleccions vinents municipals de l’any 2023 estiga encapçalada pel company Josep Llàcer Gandia.

​ Josep Llàcer ha estat peça cabdal en la transformació que, des de l’any 2011, Tavernes de la Valldigna ha experimentat per tal d’abastir la gran qualitat de vida de la qual, hui en dia, per fi, gaudim les valleres i vallers. Una persona que ha demostrat la seua capacitat de treball i gestió seriosa i responsable al davant de l’ajuntament, que ha solucionat molts dels problemes que patia Tavernes l’any 2011 i que ha creat i consolidat les bases per fer de Tavernes la ciutat que totes i tots desitgem. Una experiència al capdavant de la gestió pública que garantix que Tavernes caminarà pel bon camí i en pas ferm cap al futur. Un coneixement indispensable i necessari a l’hora d’afrontar amb èxit el repte de regentar una administració pública de la talla d’un ajuntament en uns temps socialment difícils com els que venen per culpa de la delicada situació econòmica, social i política que comencem generada pels darrers esdeveniments succeïts a escala mundial ( postpandèmia, guerra, escalada de preus…)